MENU

2018

Sunset House

W. University, TX

Design for a corner lot home in West University. The first floor features a private living area with a view onto the summer kitchen and lowered backyard wooden deck. The kitchen and dining share an open space with ample formal seating area between the dining table and large informal island bar seating. Off of the kitchen is a private study with a full wall window. The second floor houses three secondary bedrooms, each with their own bath, and a laundry room in the center area. To the back is the master suite with a large bath and even larger walk in closet accessible from both the bedroom and bathroom. One of the more unique features of this house is the completely separated guest quarters with a private entrance and balcony accessible from behind the garage.

Next Project