MENU

2017

Ridgeley Residence

Hilshire Village, Tx

Designed for a young family with privacy in mind, this 4,400 sf home sits back from the quiet streets of Hilshire Village on a large corner lot. The home's elevation consists of strong ground-hugging horizontal lines and dramatic cantilevered overhangs which gives the house street presence while clerestory windows on the lower level allow for privacy to be maintained. The home has an open floor plan while spaces are partially defined by screens and built-in millwork. The interior features large floor-to-ceiling windows and wide expanses of glass sliding doors allowing for an abundant amount of natural light and a strong connection to the exterior outdoor living and views of the pool from all interior spaces. The second floor consists of a master bedroom with private balcony, two bedrooms, an art studio, and a pilates studio.

Next Project